Folkemødeovernatning har fået nyt design, med en masse nye funktioner og for dem der har fulgt med i udviklingen af siden, så er denne ændring tydelig og forhåbentlig vil ændringerne (som jeg vil beskrive længere nede) være til stor glæde for alle brugerne, uanset om man er udlejer eller lejer.

Hvad er der ændret?

Designet har været igennem en stor ændring i opbygning og farver, disse ændringer er tydeligt så dem vil jeg lade sig som læser udforske selv.

Af funktionsmæssige ændringer er der en lang liste, her finder du bare generelt hvad der er ændret.

Synkronisering mellem Facebook gruppen og siden

Tidligere har det været sådan at hvis man oprettede et opslag på hjemmesiden, så blev det delt på Facebook gruppen også, men den anden vej var det ikke sådan. Når der blev oprettet noget i Facebook gruppen kom det ikke automatisk ind på hjemmesiden. Det sker fremover delvist automatisk. Der er udviklet en funktion der tager opslag fra Facebook gruppen og de kan så godkendes af en side administrator.

Hvis man som mulig lejer vil kontakte udlejer på sådan et opslag, vil man blive sendt til Facebook gruppen i stedet for at der bliver sendt en besked via en e-mail.

Forhåbentlig vil denne ændring få flere til at bruge hjemmesiden, da det er her man nemmest vil finde det man søger.

Udvalgte boliger på forsiden

Tidligere har det være sådan at udvalgte opslag blev fundet automatisk ud fra nogle kriterier, det har dog være noget ustabilt. Dette er ikke helt på plads med udgivelsen, derfor vil der gå et par uger før den deler på plads. Nogle annoncer vil være betalte for at være på forsiden ( det vil stå der ) eller nogle der vælges. Der vises maksimum 3 på forsiden.

Bolig arkiv

Når man fremover “sletter” et opslag, så vil de ikke forsvinde helt fra siden. De vil ende nede i det der hedder bolig arkiv. I arkivet kan man ikke kontakte udlejerne længere og deres kontakt oplysninger bliver fjernet fra opslag. Udlejerne kan så når de vil genaktivere et opslag, blot genaktivere det og det forsvinder så fra arkiv igen. Arkivet benyttes også til statistikker ( læs mere i næste punkt ).

Årsrapporter m.m.

Som noget nyt bliver der årligt lavet rapporter der viser forskellige tal og data fra folkemødeovernatning. Det kan man se et eksempel på i opslaget Udlejningsoversigt 2021 de var en test på netop denne data. Fremover bliver dette dog en del mere struktureret og der kommer mere data.

Udover udlejningsoversigter vil der også være nogle regnskabstal. Ikke fordi der er så meget regnskab er holder styr på da siden ingen indtægt har overhoved og alt er derfor underskud, hvis man isoleret ser på siden.

Søgefunktion

Søgefunktionen er blevet forbedret en hel del. Tidligere kunne man kun søge på nogle enkelte sider og man kunne ikke sortere i opslag. Det er på vej og vil derfor snart være på siden.

Bedre sikring at boliger er ledige

Der har i flere år været problemer med at opslag ikke er fjernet fra siden efter folkemødet er afsluttet ( selvom der er udsendt mails omkring det ), derfor bliver der fremover sendt påmindelser ud til udlejerne oftere, som også indeholder statistikker for deres opslag. Håbet er her at man som udlejer deaktiverer de opslag der ikke er aktuelle længere og man samtidig kan se hvilken værdi siden har for en.

Flere steder at leje

Det har tidligere været sådan at der intet forsøgt har været på at få hoteller, bb’s osv. ind på siden, de er velkomne men ingen indsats har været gjort for dette. Jeg har nu valgt at det er nødvendigt at samle det hele 1 sted. Derfor er der på siden her nu også en liste med hoteller m.m. De er ikke opdateret som de private steder er (medmindre hotellerne har henvendt sig til os), derfor er disse opslag også anderledes og der tilføjes løbene nye steder.

Mere?

Der er meget mere nyt og FM22 bliver et godt år for Folkemødeovernatning og Folkemødet er jeg helt sikker på.

About Author

Leave a Reply

Skriv et svar

Tak til vores partnere