Det hele startede den 23 november 2016 hvor jeg var i gang med at hjælpe en kammerat med at få lejet ud til folkemødet og blev kontaktet af en jeg kender igennem en kunde som gerne ville høre mere omkring stedet. Prisen var desværre for dyr for ham, men da jeg selv havde overvejet at leje mit sted ud, så tilbød jeg dette til en meget bedre pris. Lidt skriveri frem og tilbage og et par dage, så var den aftale i hus.

Men det sluttede ikke her nu var jeg i gang og der var flere som skulle bruge steder til FM17, så jeg begyndte en mindre jagt på steder og hver gang jeg faldt over noget så skrev jeg til dem som havde spurgt om jeg kunne hjælpe. Det blev til nogle stykker til FM17 som jeg hjalp med at finde steder.

Så snart FM17 var overstået skulle arbejdet i gang med at finde steder igen for at hjælpe dem jeg allerede havde hjulpet.

Efter FM17 gik det pludseligt stærkt og jeg stod med en masse jeg havde sagt ja til at se om jeg kunne hjælpe. Desværre var der ikke rigtig et centralt sted hvor man kunne søge og det hele virkede kaotisk når man fandt noget. Der er lidt alle steder, men der var ikke rigtig nogen steder som rigtig var til folkemødet og jeg fandt ud af at der er flere som tager urimelige gebyrer for ingenting og markedet var fyldt med hvad man bedst kan beskrive som bolighajer.

Det er nu 2018 og hjemmesiden er nu klar, efter mange måneders manuelt arbejde med at skrive ned hvad folk skulle bruge og sammenligne med de steder jeg havde fundet og som var ledige, jeg har være kontakten med udlejer og de mange mulige lejere. Så de ikke blev bombarderet med opkald fra de mange jeg kunne sende i deres retning. Alt gik igennem mig indtil der var en mulig lejer hvor alle deres krav var overholdt, først der gav jeg telefon nummeret eller e-mail til udlejer.

Der kom en Facebook gruppe til på et tidspunkt, som skulle lette arbejdet for mig, og det har det. I dag den 3 November 2018 mangler jeg 2 stadig et par steder til nogle grupper jeg hjælper, men der er flere som har fået kontakten igennem Facebook gruppen og jeg håber med den nye hjemmeside at det vil være muligt at få endnu flere til at få kontakten.

About Author

Leave a Reply

Skriv et svar

Tak til vores partnere